uw spaargeld laten renderen

Om te beleggen, moet u geen enorm kapitaal hebben. Vanaf 20€ per maand kunt u met een maandelijks beleggingsplan uw spaargeld laten renderen.

Beleggen in een beleggingsfonds

Een beleggingsfonds is een soort spaarpot met geld van veel beleggers. Een beheerder belegt dit geld volgens de specifieke regels van elk fonds.

Om u een beter inzicht te geven in het risico en het rendement krijgt elk fonds een score van 1 tot 7.

Profiteren van een persoonlijk gesprek

In elk kantoor kunt u in een aparte ruimte een helder en vertrouwelijk gesprek voeren met een financieel expert. Om een product te vinden waaraan u misschien niet had gedacht of dat u niet kent.Producten die bij u passen.

Niet uw eerste belegging? U hebt al ervaring en weet wat u zoekt? U wilt een duidelijk overzicht hebben van de verschillende opties die u bij bpost bank hebt?
Aarzel dan niet langer en doe een beroep op onze financieel experten. Ze kunnen snel en nauwkeurig uw vragen beantwoorden. U een belegging aanraden waaraan u niet had gedacht of die u niet kent. Steeds volledig transparant en zonder enige verplichting. Ontdek in afwachting alvast online ons aanbod van beleggingsproducten. Ontdek ons aanbod van beleggingsproducten;

In feite is het heel eenvoudig: identificeer uw behoefte of uw product en klik erop. Om ons aanbod duidelijker te maken, hebben we vooraf filters bepaald. Op basis van twee productcategorieën: bescherming en groei. Of op basis van uw behoefte. Identificeer ze en klik erop.


​​​​​​​* De rentevoet is gegarandeerd op het moment van ontvangst van de premie en gedurende de hele verdere looptijd van het contract.
** Geen garantie op eventuele winstdeling en de winstdeling kan ook elk jaar variëren. De verzekeraar is wettelijk noch contractueel verplicht om winstdeling te voorzien.​​​​​​​
​​​​​​​***Het belegde kapitaal stemt overeen met het werkelijk in het product geïnvesteerde bedrag, na aftrek van de instapkosten en de verzekeringstaks.

Wat is dat, een beleggingsfonds?


U wil uw spaargeld meer laten opbrengen en hebt al gehoord van beleggingsfondsen. Maar wat is dat precies?

Een fonds is zoals een grote spaarpot die het geld van heel wat beleggers samenlegt.

Ondek hoe het werkt in onze educatieve video, in alle duidelijkheid.

Uw pensioen, een prioriteit inzake beleggen​​​​​​​!

Om uw levensstandaard ook tijdens uw pensioen te behouden, hebt u ongetwijfeld nood aan een aanvulling op uw wettelijk pensioen. Want het is vandaag dat u uw pensioen van morgen moet voorbereiden.
Pensioensparen is de eenvoudigste manier van beleggen. U zet regelmatig wat geld opzij om later uw levenskwaliteit te behouden en u geniet tegelijkertijd nu al van een fiscaal voordeel.({{notCtrl.model.notifications.length}}):


Uw projecten beginnen hier

Contact

Hebt u een vraag? Raadpleeg de meest gestelde vragen of stel ons uw vraag.

Suggesties

Bij bpost bank doen we elke dag ons best om u producten en diensten aan te bieden die bij u passen. Heeft u een suggestie? Aarzel niet: zo helpt u ons om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren.

Klachten

Hebt u een klacht?


Andere manieren om contact met ons op te nemen

Onze financiële experten nemen de tijd om uw vragen te beantwoorden. 

Telefonisch

Bel 02/278.50.32 

Met uw financieel expert