Onze hypothecaire lening
Laten we erover spreken!

Gratis online seminarie

2023, een meevaller voor de belegger?


Hogere rentevoeten en aandelen die zich herstellen. Een blijvende trend of een smeulend vuurtje ? En hoe in deze context beleggen? Kom hierover meer te weten tijdens ons gratis online seminarie op dinsdag 28 maart om 20u.
Schrijf je nu in!

Hou je geheime codes geheim!
Bescherm jezelf tegen phishing!
Geef in geen geval uw geheime codes (M1, M2 of pincode) aan derden.
Klik onderaan voor meer informatie over deze frauduleuze techniek die door online oplichters wordt gebruikt.
Hypothecaire lening
Heb je het huis van je dromen gevonden? Bij bpost bank hebben een uitgebreid gamma leningen om je te helpen je droom te verwezenlijken.
Ecologische renovatielening
Batibouw opent binnenkort zijn deuren. Het ideale moment om je renovatieprojecten aan te pakken. Wat je ook nodig hebt of van plan bent, bpost bank staat voor je klaar.
Beleg al vanaf 20€ per maand
Dit is het moment om na te denken over beleggen. Kom erover praten met onze experten of kantoorhouders. Zij staan altijd klaar om je te begeleiden.
Nieuwe app
Binnenkort…een splinternieuwe bpost bank MOBILEbanking app

 

Betalingsuitstel hypothecaire lening

Ben je financieel getroffen door de energiecrisis, wil je betalingsuitstel en voldoe je aan de toekenningsvoorwaarden? Van 1 oktober tot en met 31 maart kan je uitstel van betaling aanvragen voor je woningkrediet. Klik hier om een aanvraag in te dienen.
Raadpleeg ook je kredietexpert voor meer informatie.

 

Informatie over de fusie tussen bpost bank en BNP Paribas Fortis

Op 11 maart 2022 kondigde BNP Paribas Fortis haar intentie aan om bpost bank te integreren vanaf 1 januari 2024, onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende instanties, alsook de plannen om een nieuw gamma van producten en diensten te verdelen onder de merknaam BNP Paribas Fortis via de bpost-kantoren.

Deze aankondiging verandert momenteel echter niets voor de bpost bank klanten. Zij kunnen nog steeds een beroep doen op de diensten van bpost bank in het postkantoor in de buurt. Ook na 1 januari 2024 blijven de postkantoren bancaire diensten verlenen.

Meer info over deze aankondiging, vindt u op deze pagina.